Kampanjat ja uutuudet

Kampanjatuotteet

Ensiluokkaiset sähkökeskukset ja Berker S.1 -asennuskalusteet kodin sähköistykseen.


Ulkomittauskeskukset:

Collie 3806P63 2T+PR 50A IP34

Mitat 450x950x160 mm
Snro 34 263 29 (ylijännitesuojalla 34 263 32)

Asennus pintaan, pylvääseen tai jalustalle. 2-osainen suko-pistorasia ja 3-vaih. 16A:n pistorasia, joka on suojattu 30 mA vikavirtasuojakytkimellä, johdonsuojakatkaisijoita 6 kpl.

ulkomittauskeskus

Collie 3806P63 2T+PRJAL 50A IP34, kiinteällä jalustalla

Mitat 450x1750x160 mm
Snro 34 263 35

Asennus pinta-asennukseen kiinteällä jalustalla. 2-osainen suko-pistorasia ja 3-vaiheinen 16A:n pistorasia, joka on suojattu 30 mA vikavirtasuojakytkimellä, johdonsuojakatkaisijoita 6 kpl.


ulkomittauskeskus kiinteällä jalalla


Kampanjassa myös muita ulkomittauskeskuksia sekä ryhmäkeskuksia!

Berker S.1 -asennuskalusteet kodin sähköistykseen

Berker S.1 -asennuskalusteetUutuudetmelody-ovikello

Hagerin langattomat melody-ovikellot jälkiasennuksiin

Asuntojen, toimistojen ja myymälöiden remontit ja muutostyöt lähtevät käyntiin kesän lähestyessä. Melody-ovikelloilla lisäät tai laajennat näissä projekteissa ovikellotoimintoja nopeasti ja vaivattomasti minimaalisin asennuskustannuksin. Ovikellopainikkeella varustetut ovikellopakkaukset soveltuvat lukittujen ovien yhteyteen ja ovitunnistimella varustetut pakkaukset myymälöiden sisäänkäyntien ohi kulkevan liikenteen ilmaisuun.

Ovikellopakkauksia voidaan laajentaa erillisillä lähettimillä ja vastaanottimilla. Yhteen vastaanottimena toimivaan kumistimeen voidaan liittää parhaimmillaan 16 lähetintä. Lähettiminä voidaan käyttää painikeita tai ovitunnistimia ja niille voidaan opettaa eri soittoäänet vastaanottimen kolmesta tai kymmenestä eri soittoäänestä. Eri soittoäänillä ilmaistaan helposti mikä lähettimistä on aktivoitunut.

10 soittoäänen vastaanottimissa on merkkiäänen lisäksi merkkivalo kertomassa hälytyksestä. Tämä on erinomainen apu kuulon alenemasta kärsiville. Samoin se on oiva apu tiloissa, joissa on paljon kuulemista estävää taustamelua.

Lapsiperheitä ja rauhaa rakastavia ajatellen, kaikissa melody-sarjan ovikellovastaanottimissa on soittoäänen voimakkuuden säätö ja 3 tunnin äänenvoimakkuuden alennustoiminto. 
seinä- ja kattovalaisin

Seinä- ja kattovalaisinuutuus – GLAMOX A15-SQ​

Neliönmuotoinen, sekä sisä- että ulkotiloihin suunniteltu A15-SQ on jämäkkä ja viimeistelty LED-valaisinuutuus. Valaisin voidaan asentaa joko seinä- tai kattopintaan. A15-SQ on saatavana kahdessa koossa: 290 x 290 mm tai 340 x 340 mm. Valaisimen korkeus on ainoastaan 54 mm.

Ajattoman, jämäkän ja tiiviin ulkomuotonsa ansiosta A15-SQ sopii hyvin sisääntuloalueiden ja julkisivujen valaisuun sekä esim. käytävä- ja varastotilojen yleisvalaisimeksi.

Valaisinrunko on valmistettu painevaletusta alumiinista ja maalattu harmaaksi (RAL9006) tai valkoiseksi (RAL9016). Valaisimen häikäisysuoja on kestävää, opaloitua polykarbonaattia.

Valaisimessa on tehokkaat LED-valonlähteet, joiden ulos tuleva valovirta on joko 1000 lm (290 mm:n versio) tai 1700 lm (340 mm:n versio). Valaisimen ilkivaltaluokitus on IK10 ja kotelointiluokka on IP65. Valaisin toimitetaan ledeillä, joiden värilämpötila on joko 3000 tai 4000 Kelviniä.

Valaisimien muotoilu: Hans Bleken Rud
peilivalaisin

Peilivalaisinuutuus – GLAMOX A70-W365

Peilivalaistusta varten suunniteltu A70-W365 on huoliteltu ja tyylikäs LED-valaisinuutuus.

Valaisin voidaan asentaa joko vaakasuoraan peilin yläpuolelle tai pystysuoraan peilin molemmin puolin.

Pelkistetyn ja selkeän ulkomuotonsa ansiosta A70-W365 sopii melkein mihin tahansa peilivalaistustarpeeseen. Saumattoman, opaloidun polykarbonaattihäikäisysuojan sulavuus, valon tasaisuus ja varjoton valaistustulos takaavat onnistuneen peilivalaistuksen.

Valaisinrunko on valmistettu painevaletusta alumiinista ja maalattu harmaaksi, valkoiseksi tai mustaksi. Valaisimen häikäisysuoja on kestävää polykarbonaattia.Asennusruuvit ja kiinnikkeet eivät näy häikäisysuojan läpi, mikä tekee valaisimesta huolitellun näköisen. Valaisin voidaan toimittaa sisäänrakennetulla U-SEN-läsnäolotunnistimella.

Valaisimessa on tehokkaat LED-valonlähteet, joiden ulos tuleva valovirta on 1100 lm. Valaisimen ilkivaltaluokitus on IK09 ja kotelointiluokka on IP54. Valaisin toimitetaan ledeillä, joiden värilämpötila on joko 3000 tai 4000 Kelviniä.

Valaisin sopii ihanteellisesti sekä yksityisiin että julkisiin saniteettitiloihin, kylpyhuoneisiin ja erilaisiin vaatesäilytystiloihin. Se on suunniteltu asennettavaksi yhdessä A70-Svalaisintuoteperheen kanssa.

Muotoilu: Hans Bleken Rud